|

Avoimet työpaikat

TULE TÖIHIN HEITKAMPILLE

ALOITA URASI TYÖSKENTELEMÄLLÄ HEITKAMP CONSTRUCTION SUOMI OY:LLÄ

Olemme perinteinen rakentamisteknologiaa ja -palveluja tarjoava yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Essenissä, Saksassa. Olemme Rönesans A.S. yrityksen (Renaissance-konsernin holding-yhtiö) tytäryhtiö.

Innovatiivisena ja dynaamisena yrityksenä olemme mukana uraauurtavissa kansallisissa ja kansainvälisissä infrastruktuuri- ja voimalaitosprojekteissa sekä teknisissä rakenteissa. Työmme perusta ja menestyksemme on todella tehokkaiden ja joustavien työntekijöidemme sekä yrityksen selkeiden, vastuullisuuteen ja kestävään toimintaan rohkaisevien ohjeiden ansiota.

“Haasta ja rohkaise” on mottomme kaikille työntekijöille, on kyse sitten harjoittelijoista, asiantuntijoista, esimiehistä, kustannusarvioijista, projektijohtajista tai sivuliikkeen johtajista. Tarjoamme sekä yrityksen sisäisiä että ulkoisia koulutusmahdollisuuksia, innostavia tehtäviä ja haasteita monenlaisissa projekteissa sekä houkuttelevia uramahdollisuuksia pääkonttorissamme Essenissä, Saksassa sekä tytär- ja yhteistyöyrityksissämme. Korkeakouluopiskelijoilla on mahdollisuus oppia yrityksestämme työharjoitteluiden välityksellä tai viettämällä aikaa kanssamme esimerkiksi tutkielmiensa tiimoilta.

Haluaisitko liittyä tulevaisuudessa joukkoomme? Siinä tapauksessa ota yhteyttä tekniseen tai kaupalliseen osastoomme:

Suomi:

Jan Ahto 
Tel: 044 765 1966
E-Mail: jan.ahto@heitkamp-ikb.com

Odotamme hakemustasi!